Саакашвілі не вигідно сваритися з Аваковим, бо його депортують з України

Саакашвілі не вигідно сваритися з Аваковим, бо його депортують з УкраїниІз непублічних розмов на Банковій відомо, що приїзд Міхеїла Саакашвілі із самого початку пов’язували з діяльністю Арсена Авакова. Буцім, «Народний фронт» хотів мотивувати Президента України бути більш лояльним до себе.

Про це в ефірі інформаційного проекту «Перші про головне. Коментарі» (щобудня 13:00–15:00 та 17:00–19:30 на телеканалі ZIK) говорив головний редактор «РБК-Україна» Сергій Щербина.

«На мою думку, якщо б Арсен Аваков не хотів, щоб Міхеїл Саакашвілі опинився на території України, він би сюди не потрапив. Триває легкий шантаж Президента Порошенка, адже «Народний фронт» намагається мотивувати його до співіснування», – розповів Щербина.

За його словами, судячи з непублічних розмов на Банковій, приїзд Саакашвілі із самого початку пов’язували з діяльністю Арсена Авакова.

«Мені здається, що це швидше гра Авакова, а не Саакашвілі. І колишній президент Грузії це розуміє. Тому абсолютно забув про існування таких осіб, як Арсен Аваков та Арсеній Яценюк, про яких не так давно публічно заявляв, що вони очолюють корупцію в Україні», – прокоментував Щербина. 

Також він вважає, що Саакашвілі невигідно сваритися із Аваковим, адже він у будь-який момент може депортувати його з України.

«Не варто забувати про те, що у взаємовідносинах Саакашвілі з Аваковим є серйозний нюанс. Він називається Державна міграційна служба, котра підпорядковується міністру внутрішніх справ. Саакашвілі прекрасно розуміє, що у будь-який момент він може опинитися з мішком на голові на борту літака Нацгвардії, який летітиме у сонячне місто Тбілісі. Тому йому протипоказано конфліктувати з Аваковим. І той факт, що Саакашвілі досі перебуває в Україні, є дуже показовим. Адже Державна міграційна служба надягає мішок на голову кому завгодно, тільки не колишньому президенту Грузії», – зазначив Щербина. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/11/20/saakashvili_nevygidno_svarytysya_z_avakovym_bo_yogo_deportuyut_z_ukrainy__1209211

peredplata