Коротко по вчорашнім подіям де суд випустив на волю сепаратиста

Коротко по вчорашнім подіям де суд випустив на волю сепаратиста1. Інформація про те, що 37 донбасівців »затримали як злочинців» – брехня. 33 з них того ж вечора відпустили, не висунувши жодної підозри. Офіційно їх \”ніхто не бив\” і \”не затримував\”. Їх нібито «запросили в якості свідків для дачі пояснень\”. Навіщо було брехати що вони злочинці. якщо до них немає претензій? Навіщо було по звірячому нападати \”семеро на одного\”?

2. Інформація про те, що під Солом\’янським судом було вилучено «бойові гранати і нелегальна вогнепальна зброя» – брехня. На фотографії – предмет схожий на пластмасову \”гранату з горохом\” для ігор у пейнтбол (яка невідомо кому належить). Зброя, яка була вилучена у Олександра Федорченко «Бреста» – його нагородний пістолет, на носіння і володіння яким в нього є дозвіл. Навіщо добровольцям офіційно зареєстрована зброя? Вони прекрасно пам\’ятають долю Аміни Окуевой, а так само десятків інших добровольців убитих, побитих, підірваних, викрадених за останні роки в Україні. Або хтось вважає що право на носіння зброї в Україні має тільки Пашинський?
————
3. Інформація про те, що Олександр Федорченко «Брест» \”стріляв у поліцейських\” – брехня. На нього було скоєно напад, його повалили на землю, били, крутили руки більше десятка \”космонавтів\”. Побачивши у «Бреста» пістолет в одязі, \”космонавти\” спробували його забрати. З положення «лежачи на землі\”, під час боротьби, було зроблено два постріли в бордюр.
————-
4. Інформація про те, що активісти Руху Визволення прийшли під Солом\’янський суд \”порушувати порядок\” або що-небудь захоплювати – брехня. Добровольці були обурені поведінкою тітушек Труханова, тиском на суд, а так само бездіяльністю поліції, яку ця ситуація, мабуть, абсолютно влаштовувала.

5. Після того як було випущено 33 «свідка» з численними гематомами, струсами, забоями, підозру було пред\’явлено чотирьом добровольцям. Це Николай Чудовский, доброволець «Донбасу», позивний «Чудо». Командир штурмової роти «Айдара» Бача Володимир Хитрич
позивний «Бача». Грузинський доброволець Лука Чхетія і Олександр Брест Федорченко, позивний «Брест». Суди про обранню запобіжного заходу будуть у понеділок. І ми зробимо їх максимально публічними.
————
6. Жодна Труханівська ТІТУШКА не була затримана жодному співробітнику НацПоліціі, якi били свідків, не було пред\’явлено підозри, громадянин РФ Труханів тріумфально був відпущений Солом\’янським судом без усяких застав.
————
18 лютого 2018 року о 12:00 зустрічаємося в парку ім.Шевченка і йдемо на Майдан Незалежності. Влада поводиться зі своїми громадянами саме так, як ці громадяни їй дозволяють. Сподіваємося побачити в цей день на площі багато вільних українців, які пам\’ятають, заради чого загинула Небесна Сотня.


Семен Семенченко

peredplata