Оля Кобевко – українському війську!

Оля Кобевко - українському війську!

Депутат Чернівецької обласної ради від фракції «Об’єднання «Самопоміч»» Ольга Кобевко вкотре провела свою відпустку допомагаючи бійцям на передовій.

Ольга зайнялася волонтерською діяльністю під час подій на Майдані і не припиняє робити це сьогодні. Окрім цього, Ольга Кобевко ще й лікар. На передовій це допомогло не одному військовому.

Оля Кобевко - українському війську!

«Вже 4-й рік поспіль я витрачаю свої чергові та за власний рахунок відпустки на поїздки в зону проведення АТО – на схід. У тому році працювала в Авдіївці інфекціоністом та з пораненими бійцями. У цьому році перебувала на позиціях в районі Пісків, працювала лікарем в новоствореному медичному підрозділі ДУК «Правий сектор», керівником якого, до речі, є буковинка Тетяна Тучак. Цей підрозділ надає парамедиків всім бригадам, які їх потребують, незалежно ЗСУ це, чи ні. Я проводила навчання для новобранців-медиків й працювала з пораненими.

Оля Кобевко - українському війську!
Оля Кобевко - українському війську!
Оля Кобевко - українському війську!

Ми також привезли туди гуманітарну допомогу та автомобіль для бойових підрозділів. Цей автомобіль служив скрізь, використовувався і у Дебальцеве. Зараз він відремонтований і продовжує виконувати свої функції на передовій», – розповідає Ольга Кобевко.

Цього разу на передовій Ольга пробула понад два тижні.

Об\’єднання \”Самопоміч\” Чернівецька область

peredplata