З 2 по 22 квітня на Буковині стартуватиме акція \”Серце до серця\”- \”Почуй світ\”!

З 2 по 22 квітня на Буковині стартуватиме акція \"Серце до серця\"- \"Почуй світ\"!

«Серце до серця» – «Почуй світ!»- всеукраїнська ХІІІ акція. Яка збирає та об`єднує всіх добрих і щирих людей задля спільної доброї справи -допомогти дітям.

Мета акції – зібрати кошти для придбання медичного обладнання для дітей з вадами слуху в обласну та міську дитячі лікарні. Хід акції буде поданий на лідерському блозі lider-school.blogspot.

За 12 років попередньої роботи, результатом акцій «Серце до Серця» є близько 100 000 вихованих у дусі відповідальності і безкорисливості волонтерів по всій Україні, та діюче медичне обладнання в обласних дитячих лікарнях з безкоштовним його користуванням громадськістю.

За 12 років діяльності, було закуплено медичне устаткування на сумму 32 млн гривень, яке передали в обласні дитячі лікарні та маленьким українцям.

Розпочнеться акція 2 квітня і стартуватиме по 22 квітня включно. Скриньки акції та інші матеріали можна буде взяти у Багатопрофільному ліцеї для обдарованих дітей (м. Чернівці, вул. Винниченка,119).

Усі загальноосвітні, позашкільні, професійно-технічні, вищі навчальні заклади області можуть долучитися до акції зі збору грошей.

peredplata