На Буковині організатора злочинної групи, яка реалізовувала наркотики засуджено на 6 років

Прокуратура Чернівецької області підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням організатора та членів організованої злочинної групи, у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 307 КК України. Про це інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Встановлено, що 42-річний житель Заставнівського району створив та очолив організовану злочинну групу у складі чотирьох осіб, яка з листопада 2017 по лютий 2018 року, займалась збутом наркотичних засобів та психотропних речовин.

Нагадаємо, 21 лютого 2018 року, під процесуальним супроводом прокуратури Чернівецької області співробітники управління протидії наркозлочинності та слідчі поліції припинили незаконну діяльність злочинної групи.

Під час затримання та проведення санкціонованих обшуків, правоохоронці виявили та вилучили понад 800 таблеток «SUBUTEX», 1 кг амфетаміну, 10 гр канабісу.

Першотравневий районний суд м. Чернівці погодився з доводами прокуратури та призначив організатору угрупування покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а трьох членів вказаної групи засуджено до 3 років позбавлення волі.

peredplata