На Кіцманщині син до смерті побив 80-річну матір

На Кіцманщині син до смерті побив 80-річну матірДо Кіцманської районної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку, була доставлена 80-річна жителька села Драчинці, яка невдовзі від отриманих травм померла.

Як повідомили БукІнфо у Секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, працівники міліції встановили, що 6 квітня між потерпілою та її 44-річним сином виник конфлікт, в ході якого останній спричинив тілесні ушкодження своїй матері. Правоохоронцям чоловік зізнався у скоєному та розповів, що причиною суперечки стало те, що він хотів розтопити пічку, однак, мати не дозволяла йому цього зробити, розізлившись він вдарив її два рази стільцем.

За даним фактом порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, яка передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Наразі затриманого взято під варту, тривають слідчі дії.

Джерело

peredplata