Киянин на ринку «Добробут» у Чернівцях заволодів товаром двох підприємців

Чернівецькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 49-річного уродженця та мешканця м.Києва у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 та ч.2 ст.190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене повторно) – повідомляє Чернівецька місцева прокуратура.

Так, у лютому та березні 2018 року раніше не судимий 49-річний мешканець м.Києва, перебуваючи на автостоянці ТВК «Добробут» по вул.Калинівській у м.Чернівці та зловживаючи довірою особи, яка займалась видачею вантажу, під приводом отримання товару на ім’я потерпілих, шахрайським шляхом заволодів майном останніх на загальну суму 62 тис.грн.

У подальшому між обвинуваченим та потерпілими була укладена угода про примирення зважаючи на те, що 49-річний чоловік свою провину у скоєнні даного кримінального правопорушення визнав беззастережно та відшкодував матеріальну шкоду потерпілим у повному обсязі.

Садгірський районний суд м.Чернівці затвердив угоду про примирення між потерпілими та обвинуваченим і призначив йому узгоджену міру покарання у виді штрафу у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

 

 

 

peredplata