Привітання Юлії Тимошенко із Світлим днем Воскресіння

Привітання Юлії Тимошенко із Світлим днем Воскресіння

Дорогі мої, рідні!

Цієї неділі ми відзначаємо найсвітліше, найтепліше та, мабуть, найвеличніше християнське свято – Великдень!

Заради спасіння людства Син Божий віддав найдорожче – життя і подарував людству надію на вічний світ. Своїм прикладом, міцністю духу Ісус довів, що Любов, Віра, Надія – сильніші за страх.

Великдень – це свято перемоги життя над смертю, свободи над рабством, добра над злом!

Воскресіння Христове несе з собою нові надії, нові сподівання, нові мрії. Невипадково, саме зараз повертаються додому з далеких країв птахи, просинається природа, народжується новий світлий світ.

Нехай сьогодні не все справедливо, нас оточують проблеми та печалі, але завжди треба знати та вірити, що всі труднощі та негаразди – це тимчасові явища. Завдяки Божій милості, Його Волі та Любові ми обов‘язково побудуємо таке життя, якого варті.

Україна – це свята, велика земля, з якої, я впевнена, розпочнеться духовне відродження.

Просто треба жити так, як нас навчив Ісус, який довів, що життя чогось варте, якщо воно присвячується боротьбі за справжні цінності, справжню віру та справедливість.

Прошу Вас в цей світлий день забути всі печалі та жалі, простити один одному образи, посміхнутися, побажати добра і щастя ближнім своїм. Бо в світі є сила, яку ще нікому не вдалося здолати – це сила Любові!

З святом Вас!

Юлія Тимошенко

Світлина

peredplata