За незаконне придбання спирту з метою збуту суд оштрафував буковинця та конфіскував в дохід держави речові докази

Про це повідомляють у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області.

Зокрема , в лютому цього року в результаті проведених оперативно-пошукових заходів, працівниками податкової міліції в Кельменецькому районі Чернівецької області неподалік державного кордону було виявлено факт транспортування автомобілем  «КАМАЗ» етилового спирту, який знаходився в металевій цистерні.

Відносно власника даного транспортного засобу було внесено до ЄРДР кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України, в лютому власника даного авто було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.1 ст. 204 КК України а справа скерована до суду.

 Кельменецьким районним судом громадянина визнано винним у вчиненні злочину передбаченого  ч. 1 ст. 204 ККУ. На нього накладено штраф у розмірі 17 000 грн . речові докази по справі: автомобіль «Камаз» та етиловий спирт в кількості 1,5 тони – конфісковано в дохід держави.

Рішення Кельменецького районного суду підтвердив Апеляційний суд Чернівецької області .

Транспортний засіб «КАМАЗ» та 1,5 тони етилового спирту (згідно висновку експерта) , орієнтовною вартістю понад 1 млн. грн., вилучено для подальшої реалізації та стягнення коштів в дохід держави згідно чинного законодавства України.

peredplata