У Чернівцях підпалили \”Лексус\” президента Федерації з боксу

У Чернівцях підпалили "Лексус" президента Федерації з боксуНа щастя, ніхто не постраждав.

Сьогодні у дворі фізкультурно-оздоровчого комплексу \”Олімпія\” трапилася надзвичайна подія. Загорівся автомобіль Президента федерації з боксу Віталія Бєляєва. Утім, ані власник іномарки, ані правоохоронці та рятувальники, які працють на місці події, про дивне загорання, поки ані пари з вуст. Знімальна група застала вже обгорілий майже вщент лексус, велику калюжу води довкола та правоохоронців, що метушилися і навідріз відмовлялися від будь-яких коментарів. Утім, нам таки вдалося дістати цінні кадри палаючої іномарки, зняті випадковим перехожим Олегом. На них добре видно, як горить автомобіль. Його власник Віталій Бєляєв (Бєлий) вголос не озвучив жодну версію підпалу. Каже: головне, що ніхто не постраждав. Адже за кілька метрів – у спортзалі тривали боксерські бої, у залі за кілька метрів тривали змагання – чемпіонат України з боксу.
– День народження було в президента федерації, ми його привітали, далі йшов бій, помітили клуб диму, діти глянули і сказали, що якась машина горить. Потім бачимо – лексус. Повибігали всі на вулицю, – розповів Артур Камінєв, тренер з боксу (м.Луцьк).

Хто додумався до такого демонстративного підпалу, поки невідомо. Ніхто не ділиться і власними припущеннями з цього приводу. Утім, позаочі говорять багато. До прикладу, подейкують, як на територію \”Олімпії\” заїхала дев\’яносто дев\’ята лада, відтак, з неї вийшло четверо молодиків у масках, облили лексус бензином і, підпаливши, поїхали геть. Пошепки озвучували і причини показового підпалу. Одні певні, що це пов\’язано із протистоянням міської та обласної федерацій боксу, інші зазначають, що Віталій Бєляєв комусь перейшов дорогу, а треті взагалі припускають, що тут не обійшлося без професійної діяльності та бізнесових інтересів. Насторожує інше: посеред білого дня невідомі можуть спокійно зробити будь-що, накивати п\’ятами, при цьому, наражаючи на небезпеку навіть дітей. Чи знатимемо про цей інциндент всю правду та й коли, – невідомо. Знаємо достеменно, що дорога іномарка – застрахована. Тому страховики власникові повинні компенсувати все до копійки.

Джерело

peredplata