Чоловіка, який представляючись податківцем вимагав у місцевого підприємця гроші за ведення бізнесу, взято під варту

Як повідомляє Чернівецька місцева прокуратура, у п’ятницю, 20 липня 2018 року, Шевченківський районний суд м.Чернівці розглянув клопотання слідчого, погоджене прокурором Чернівецької місцевої прокуратури, про обрання міри запобіжного заходу 33–річному уродженцю Прикарпаття та жителю Кіцманського району, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1,2 ст. 190 (шахрайство, вчинене повторно), ч.1 ст.189 (вимагання) та ч.3 ст.369-2 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди для третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди).
Нагадаємо, минулого тижня у Чернівцях під процесуальним керівництвом Чернівецької місцевої прокуратури правоохоронці встановили і затримали правопорушника, який представляючись працівником податкових органів вимагав у місцевого підприємця гроші за ведення бізнесу.
Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 80 тис.грн.

peredplata