Поліція викрила чернівчанина з нарковмісними речовинами

При поверхневому огляді правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка 18 ампул лікарських препаратів та 12 таблеток наркотичного впливу. Розпочато кримінальне провадження.

Увечері 26-го липня патрульні поліцейські виїхали на повідомлення про підозрілу особу, котра вживає наркотики на одній із вулиць у центрі Чернівців. За вказаною адресою правоохоронці помітили підозрілого чоловіка.

Під час поверхневого огляду у 45-річного чернівчанина полісмени виявили наркотичні препарати. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділення поліції, яка задокументувала подію.

Працівники поліції вилучили у правопорушника 15 ампул «Дімедролу», 2 ампули «Клофеліну», 1 ампулу «Сулфокамхокаїну», 6 таблеток «Метаміну» та 6 таблеток жовтого кольору ззовні схожі на наркотичні. Пояснити походження наявних речовин чоловік не зміг.

Все вилучене направлено на дослідження в Чернівецький науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Слідчі відкрили кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata