У Чернівцях комуністів притягнуть до відповідальності

У Чернівцях  комуністів притягнуть до відповідальностіВнаслідок депутатського звернення керівника фракції ВО «Свобода» у Чернівецькій міській раді Мар’яни Кривич щодо розміщення на одному з пам’ятників міста Чернівці кривавого прапора із символікою КПУ, правоохоронці склали протокол про адміністративне порушення відносно одного з буковинських компартійних вождів.

«…у діях членів обласного осередку КПУ вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого статтею 152 (порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів) Кодексу України про адміністративні правопорушення, за що відносно секретаря вказаної партії Мельника Віталія Дмитровича складено протокол про адміністративне правопорушення, який відповідно до ст. 218 КУпАП направлений для розгляду до адміністративної комісії Першотравневої районної ради у м.Чернівці», – йдеться у відповіді УМВС в Чернівецькій області на депутатський запит.
«Я вдячна правоохоронцям за об’єктивну оцінку діям комуністів. Сподіваюся, що у районній раді також буде прийняте відповідне рішення», – прокоментувала Мар’яна Кривич. Вона додала, що вчинок комуністів є нічим іншим, як свідомою провокацією та намаганням нагадати про своє існування хоч у такий спосіб.

Пресова служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

Світлина Букінфо

peredplata