Фищук таємно зустрівся з Фірташем

З джерел, яким ми довіряємо нам стало відомо, що Олександр Фищук крім Швабії (Німеччина) побував ще й у Відні. Там як відомо, перебуває опальний олігарх Дмитро Фірташ, який є невиїзним ні до Сполучених Штатів Америки, ні до України.

Ми достеменно не знаємо розмови між Фищуком та Фірташем, але за тоном  розмов очільника області і нищівної критики партії “Народний фронт” та Максима Бурбака, можна зробити висновок, що Фірташ пообіцяв Фищуку підтримку і захист у боротьбі з “Народним Фронтом” і Бурбаком. Ця боротьба непомітно штовхнула губернатора Буковини на перехід межі, де він вже бореться не тільки з Бурбаком, а й з президентом України Петром Порошенком.

Не забуваймо про таємну зустріч напередодні Фищука з міністром інформації Стецем, якого вважають “смотрящим” в Чернівецькій області.

Стець міг теж обіцяти Фищуку захист, в тому, що президент України може розпустити парламент до 20 вересня і таким чином Бурбак втратить вплив в Україні.

Тим часом Фірташ руками Продана, Фищука і Стеця встановив повний контроль над Чернівецькою областю. Від сьогодні можна вважати, що президентом Буковини є не Петро Порошенко, а Дмитро Фірташ.

peredplata