Газета ЧАС зірвала таємні плани Кирила і Московської церкви. Онуфрій відмовив Кирилу і не прилетів до Гомеля на зустріч з ним

Після того, як газета ЧАС оприлюднила інформацію про ймовірну зустріч у Гомелі Митрополита Онуфрія з головним попом Росії Кирилом, зустріч не відбулася.

Ось що писала газета ЧАС у суботу 8 вересня:

Московські попи готують заколот в Україні. Піп Онуфрій вилетів з Чернівців на Гомель

Майже тиждень митрополит російської церкви в Україні Онуфрій перебував на Буковині. Він готував своїх попів і прихожан до опору, якщо Україні нададуть Томос з Константинополя. Тільки що стало відомо, що піп Московський Кирило терміново викликав Онуфрія на зустріч.

8.09.2018 о 09 ранку з КП МА Чернівці вилетів  чартерний літак , що належить нардепу Новинському. На борту перебувають Онуфрій та ще 5 іерарархів МП. За наявними даними, літак летить на м Гомель (Білорусь) з метою проведення таємної зустрічі ОНУФРІЯ з Кірілом, для отримання вказівок з Москви на випадок отримання УПЦ КП Томосу.

На борту з попами ще є один “тайняк”. Аби замітати сліди, як хорти, літак полетить спочатку до Києва у Жуляни. Потім до Гомеля. І, вірогідно, Онуфрій таємно відвідає Москву, де може отримати якісь таємні вказівки від ФСБ Росії.

Будьмо уважні! Ворог не спить

Публікація провалу операції у Гомелі застала Онуфрія і Новинського ще у літаку над Києвом. Після приземлення візит відмінено.

Ось що про це пише церковний сайт “Релігійна правда”:

Таємний візит: митрополит Онуфрій в останній момент не полетів до Білорусі

Таємний візит: митрополит Онуфрій в останній момент не полетів до Білорусі

Сьогодні з’явилася інформація, що предстоятель УПЦ МП митрополит Онуфрій на чартерному літаку олігарха та головного спонсора Московського Патріархату Вадима Новинського полетів до білоруського міста Гомель. Про це повідомило чернівецьке видання Час. Проте, за даними “Релігійної правди”, літак олігарха так і не вилетів до Білорусі.

Як зазначили у публікації чернівецькі журналісти, очільник УПЦ МП майже тиждень перебував на Буковині, де проводив зустрічі з вірянами та священнослужителями стосовно їх подальших дій у разі отримання Томосу про атокефалію.

“8.09.2018 о 09 ранку з КП МА “Чернівці” вилетів чартерний літак, що належить нардепу Новинському. На борту перебувають Онуфрій та ще 5 іерарархів МП. За наявними даними, літак летить до міста Гомель (Білорусь) з метою проведення таємної зустрічі Онуфрія з Кирилом”, – пише видання, додавши документ – заявку на обслуговування літака в місцевому аеропорту.

Видання вказує, що мета зустрічі митрополита Онуфрія та Патріарха Кирила – отримання вказівок на випадок отримання Томосу про автокефалію. Автори стверджують, що літак полетить спочатку до Києва в аеропорт “Жуляни”, а вже потім до Гомеля.

Джерела “Релігійної правди” підтвердили, що літак Вадима Новинського з митрополитом Онуфрієм дійсно вилетів з Чернівців до Києва, а вже о 15:00 мав вилетіти з аеропорту “Київ” до білоруського міста Гомель. Проте в останній момент рейс скасували. Причини джерело не повідомило.

Share on Facebook

peredplata

4 thoughts on “Газета ЧАС зірвала таємні плани Кирила і Московської церкви. Онуфрій відмовив Кирилу і не прилетів до Гомеля на зустріч з ним

  1. Якщо церква (КП) благодатна то їй не потрібно випрошувати томос . Вона б показала свою праведність- показала Святих, це було б свідченням того що вона іде правильним шляхом, свідченням того що люди досягають Царства Божого. Оскільки такого немае то висновок очевидний. Парадокс Православна Церква яка у нас народилась, яка дала Св’ятих, тепер хулиться і зневажаеться. Хула на Духа Святого не проститься , одним із ї ї гріхів є коли людина перебуває у вічній злобі, тоді людина уподобляеться -нерозкаяним демоном.

  2. Якщо церква (КП) благодатна то їй не потрібно випрошувати томос . Вона б показала свою праведність- показала Святих, це було б свідченням того що вона іде правильним шляхом, свідченням того що люди досягають Царства Божого. Оскільки такого немае то висновок очевидний. Парадокс Православна Церква яка у нас народилась, яка дала Св’ятих, тепер хулиться і зневажаеться. Хула на Духа Святого не проститься , одним із ї ї гріхів є коли людина перебуває у вічній злобі, тоді людина уподобляеться -нерозкаяним демоном.

  3. Так це не дивно що писаки з газети час нічого розумного ніколи не писали .

  4. Ну і де тут докази що це мав бути ввладика Онуфрій . Там ні прізвища ні ім’я нічого. Шановні журналісти займаєтесь ви єрундою а не своєю діяльністю. Тому цій газеті ніхто не довіряє. Ганьба. ..

Comments are closed.