Буковина:  результати виборів голів в 4 ОТГ області

23 грудня відбулися вибори депутатів та голів Чагорської, Неполоковецької, Ставчанської та Хотинської ОТГ.  Найбільша явка на виборах у Ставчанській ОТГ  – 53,7%, найменша у Чагорській громаді – 33,4%. Про це інформує Громадянська мережа ОПОРА у Чернівецькій області.

 

Хотинська ОТГ

 Загалом, Хотинська міська виборча комісія зареєструвала 8 кандидатів на посаду Хотинського міського голови. Перемогу здобув  Головльов Микола Олексійович1972 р.н., освіта вища, безпартійний, Хотинський міський голова, самовисування, місце проживання – Хотин. За нього проголосувало 1835 виборців тоді як за найближчого конкурента – 723.

Явка на виборах  – 40,5%

 

Чагорська ОТГ

 На посаду  сільського голови було зареєстровано одного кандидата– самовисуванця Георгія Коблюка. Він і здобув перемогу на виборах, отримав 2731 голос, що складає 97% від всіх голосів.

Явка на виборах – 33,4%

 

 Ставчанська ОТГ

На посаду сільського голови зареєстровано 5 кандидатів. Перемогу здобув представник ВО «Батьківщина» Тодорович Іван Іванович. Явка на вибоах – 53,7%.

 

Неполоковецька ОТГ

 На посаду селищного голови зареєстровано 4 кандидата. Перемогу здобув Храпко Григорій Васильович, самовисуванець,  голова села Берегомет.

Явка на виборах –  48,4%

peredplata