КОД у Чернівецькій області вимагає сесії

КОД у Чернівецькій області вимагає сесіїЗаява
Комітету опору диктатурі в Чернівецькій області
щодо побиття Народного депутата України
фракції БЮТ-Батьківщина Миколи Петрука

24 травня 2012 року внаслідок сутички в Верховній раді України під час розгляду питання про двомовність постраждав Народний депутат України фракції БЮТ-Батьківщина Микола Петрук.
Депутат-опозиціонер отримав удар в голову. На місце події було викликано швидку допомогу, яка забрала депутата до лікарні.
Перед цим опозиційні фракції Верховної ради України заблокували парламентську трибуну, протестуючи проти спроби Партії регіонів ухвалити законопроект, який фактично запроваджує в Україні двомовність.
Ми підтримуємо позицію депутатів-опозиціонерів щодо недопущення двомовності в Україні.
Комітет опору диктатурі в Чернівецькій області обурений фактом побиття Народного депутата України. Такий інцидент стався тільки через те, що серед депутатів-регіоналів чимало людей із сумнівним минулим. Розуміємо, що робиться це все свідомо для залякування всіх інших депутатів-опозиціонерів. Немає жодних підстав сподіватися на об’єктивне розслідування цього інциденту правоохоронними органами.
Ми звертаємося до голови Чернівецької обласної ради Гайнічеру М.І. негайно скликати позачергову сесію обласної ради, на якій розглянути питання про бандитський випад в Верховній раді України 24 травня 2012 року та прийняти відповідне звернення до правоохоронних органів щодо рослідування інциденту та притягнення до відповідальності винних

peredplata