Міліціонери Буковини розшукали 22 злочинці під час спецоперації

З метою посилення боротьби із злочинністю, підвищення ефективності розшуку обвинувачених, безвісно зниклих громадян і встановлення невпізнаних трупів територіальними підрозділами МВС України проводилася державна оперативно-профілактична операція «Розшук».

Як повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, в ході проведення операції, працівники УМВС України в Чернівецькій області здійснили комплекс організаційних, профілактичних та оперативно-розшукових заходів спрямованих на розшук злочинців та осіб, які зникли безвісно. Завдяки проведеній роботі правоохоронців, вдалося досягнути суттєвих результатів.

Зокрема, оперативники розшукали 22 злочинці, 12 з яких перебували у розшуку декілька років. Серед розшуканих зловмисників, є особи, які скоїли вбивства, розбої, крадіжки та грабежі. Всі вони затримані та передані органам досудового слідства.

Також, міліціонери встановили місцезнаходження 15 безвісно зниклих громадян, серед яких 2 неповнолітніх.

Так, працівниками карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області спільно з колегами із Російської Федерації розшукано та затримано на території Росії 34-річного чернівчанина, який розшукувався за розбійний напад та 42-річного жителя Чернівецької області, який скоїв крадіжку в особливо великих розмірах.

Працівники Глибоцького райвідділу міліції затримали 40-річного громадянина Молдови, який з 1998 року розшукувався правоохоронними органами Республіки Молдова за скоєння умисного вбивства вчиненого з особливою жорстокістю.

peredplata