Позачергової сесії Чернівецької облради не буде, бо голова і заступник, звично, у відрядженні

Позачергової сесії Чернівецької облради не буде, бо голова і заступник, звично, у відрядженніПозачергової сесії Чернівецької обласної ради 15 червня не буде, бо голова і заступник ради у відрядженні.

– Ми підготували і зареєстрували всі документи, які потрібні для ініціювання позачергової сесії. Однак влада знову підтвердила свою \”імпотентність\”. Наразі у Чернівцях немає ні керівника облради, ні його заступника. Всі вони у відрядженнях. Думаю, може потрібно призначити ще одного заступника голови ради, аби хоч хтось міг дати відповідь, – сказав депутат обласної ради від фракції \”Фронт змін\” Максим БУРБАК.

– Нам, депутатам, потрібно обов’язково зібратися в сесійній залі до вівторка, 19 червня, для того, щоби продемонструвати реакцію Чернівецької обласної ради щодо мовного питання в Україні. Ми мусимо обігнати Верховну Раду і показати їй власну позицію, – додав \”фронтовик\”.

Нагадаємо, 13 червня під час мітингу на захист української мови під стінами \”будинку з левами\”, Максим Бурбак заявив про те, що депутати Чернівецької облради ініціюють проведення позачергової сесії у п\’ятницю, 15 червня. На сесії хочуть розглянути два питання. Перше — щодо мовних утисків. Друге — звернення до Президента щодо скасування зменшення пільг воїнам-афганцям та іншим пільговкам. Під ініціативою проведення позачергової сесії на той час підписалися 34 депутати. Серед них був і регіонал Михайло Бауер.

Джерело

peredplata