Опозиціонери закликали киян прийти до Українського дому

Опозиціонери закликали киян прийти до Українського домуОб’єднана опозиція «Батьківщина» через ЗМІ звернулася до всіх українців, передусім киян, прийти до Українського дому, щоб захистити свою країну, Конституцію й мову.

Голова Ради Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк наголосив, що пройде півдоби-доба, доки до Києва приїдуть люди з регіонів. «Ми зверталися через ЗМІ з закликом підтримати акцію. Ми очікували киян, але поки що є тільки ті, хто є», – сказав він.

Наразі біля Українського дому близько тисячі людей.

Він повідомив, що натомість до Українського дому стягують бійців «Беркуту» «Щойно ми отримали інформацію, що силовикам дали вказівку готуватися до штурму», – наголосив Арсеній Яценюк.

«Підтягнулися ще близько двохсот бійців. За нашими даними, близько 700 озброєних людей зараз навколо Українського дому», – підкреслив він.

«Ми будемо стояти. Це боротьба не за політиків, не за політичні партії. Це не має жодного стосунку до парламенту. Це має стосунок тільки до країни, до позиції кожного громадянина. Це стосується позиції кожного українця по відношенню до своєї країни, Конституції, мови, майбутнього», – наголосив Арсеній Яценюк.

прес-служба Політичної Партії \”Фронт Змін\”

peredplata