На Буковині молодик понесе покарання за напад на 15-річну дівчину

Чернівецький апеляційний суд погодився з доводами прокуратури Чернівецької області та залишив в силі вирок суду першої інстанції, відповідно до якого буковинця визнано винним у розбійному нападі, та засуджено до 4 років позбавлення волі.

Встановлено, що в січні 2019 року у під’їзді однієї з багатоповерхівок, що в Чернівцях, 18-річний молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, застосовуючи насильство, напав на 15-річну дівчину.

Зловмисник зірвав з потерпілої золоту сережку та заволодів її мобільним телефоном, чим завдав потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму понад 24 тис. грн.

Шевченківський районний суд м. Чернівці визнав винним підсудного в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні  та призначив останньому покарання у виді 4 років позбавлення волі.

З вказаним вироком обвинувачений та його захисник не погодились та оскаржували його в суді апеляційної інстанції, де прокуратура вдруге повністю довела вину правопорушника та справедливість визначеного для нього покарання.

Апеляційну скаргу сторони захисту залишено без задоволення, а вирок суду першої інстанції – без змін.


Прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata