Чернівчанин у гаражі збував наркотики

У власному гаражному приміщенні чернівчанин збував амфетамін і канабіс. Окрім наркотичних речовин у помешканні порушника поліція виявила та вилучила зброю і боєприпаси. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
 
Управління протидії наркозлочинності спільно з поліцейськими Шевченківського відділення викрили 42-річного місцевого жителя причетного до збуту наркотиків. Поліцейські встановили, що на території Чернівців чоловік продавав наркозалежним громадянам наркотичні речовини. 
Після чергового збуту із залученням спецпідрозділу КОРД під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка: 50 грамів амфетаміну, 50 грамів канабісу, пристрій для вживання наркотичних речовин, 2 саморобні вибухонебезпечні предмети, набої і кулі в кількості маже 200 одиниць та шаблю.
Правопорушника затримано в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально процесуального кодексу України.
За вказаним фактом триває досудове розслідування за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), частиною 1 та 2 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Злочинцю обрано запобіжний захід – домашній арешт.
 
 
 

peredplata