У Чернівцях арештовано підозрюваних у торгівлі зброєю та наркотиками

Нагадаємо,  3-го жовтня, оперативники Управління стратегічних розслідувань та слідчі-детективи ГУНП в Чернівецькій області спільно з бійцями спецпідрозділу «КОРД» затримали учасників злочинної групи, яка займалася збутом важких наркотиків і зброї.

4-го жовтня, на підставі зібраної доказової бази затриманим оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України – інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Окрім цього, суд задовольним клопотання органів досудового розслідування та ухвалив застосувати до підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі триває досудове розслідування. Поліцейські встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до вказаної злочинної діяльності.

 

peredplata