Заступника мера Франківська одягнули у кайданки і затримали силовики. ВІДЕО

 

Удосвіта 12 грудня правоохоронці прийшли в помешкання заступника міського голови Івано-Франківська Олексія Кайди, ветерана московсько-української війни, народного депутата України 7 скликання.

Причина – заява нардепа від СН Андрій Богданця. Як відомо, у кулуарах Верховної Ради він побився з свободівцями через суперечку навколо запровадження ринку землі в Україні (ВІДЕО). Серед свободівців був заступник міського голови Руслана Марцінківа Олексій Кайда.

Олексія Кайду одягнули у кайданки та повезли у відділ поліції, повідомив у фейсбуці лідер “Свободи” Олег Тягнибок.

За заявою Богданця після бійки правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом “погрози або насильство щодо державного діяча”.

Нагадаємо, наразі заступник мера Франківська Олексій Кайда перебуває у декретній відпустці по догляду за дитиною.

Інцидент вже прокоментував мер Франківська Руслан Марцінків.

“Мого заступника, який в декреті заарештували! Причина відстоювання позиції проти продажу землі сільськогосподарського призначення! Нагадаю, що нам один раз вже обіцяли, що ми станемо власниками заводів і параходів – так звані ваучери! Чим це закінчилось ми пам’ятаєм! Колір інший, метод той самий!”, – зазначив Марцінків у Фейсбуці.

Сьогодні о 5 ранку, в кращих гебістських традиціях, особи, які називають себе правоохоронцями почали ломитися в помешкання Олег Куцин – командира добровольчої чоти Карпатська січ та Олексій Кайда, ветерана московсько-української війни, народного депутата України 7 скликання.Причина – заява нардепа від СН Андрій Богданця. Того самого раніше судимого провокатора, який учора отримав відсіч за хамство на засіданні Аграрного комітету.Олексія Кайду намагаються забрати до Печерського райвідділку поліції.

Posted by Олег Тягнибок on Kolmapäev, 11. detsember 2019

Джерело: galka.if.ua

peredplata