Назар Горук: Сьогодні у стінах верховної «зради» продали душу українців

Назар Горук: Сьогодні у стінах верховної «зради» продали душу українцівГолова Верховної Ради України Володимир Литвин підписав закон про засади державної мовної політики. Згідно цього закону в нашій країні фактично впроваджується російська мова як друга державна.

«Після двадцяти років Незалежності владу в Україні захопили антиукраїнські сили. Сьогодні вони протягли новий Емський указ, розпочавши нову хвилю знищення української мови в Україні. Сьогодні кожен свідомий громадянин нашої країни зрозумів: «регіональна орда» не має нічого спільного з Україною. По собі вони воліють лишити згарище», – так прокоментував підписання «мовного» закону виконувач обов’язків голови Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Назар Горук.

Він підкреслив, що лише повалення режиму Януковича зможе повернути Україну до європейського цивілізаційного простору. «Я не хочу вживати терміни «проєвропейська» чи «проросійська» політика, ми маємо нарешті усвідомити, що в Україні має бути виключно проукраїнська політика. Все, що виходить за межі проукраїнського є антиукраїнським.
Наша толерантність та політкоректність призвела до того, що сьогодні українофоби брутально відбирають нашу мову. Вихід один: Україна неодноразово зупиняла дикі кочівницькі орди, ми повинні і зараз зупинити кримінальну антиукраїнську орду за будь-яку ціну», – підкреслив Назар Горук.

Прес-служба ЧОО ВО\’Свобода\’

peredplata