На Буковині влада залякує священиків та голів сільрад

Як стало відомо Чернівецькій обласній організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», цього тижня в одному з ресторанів Глибоцького району відбулися збори голів сільських рад та священиків району. Під час згаданих зборів голова Глибоцької районної державної адміністрації регіонал Микола Загарюк, порушуючи українське законодавство, в ультимативній формі змушував працювати на Партію регіонів під час виборів до Верховної Ради України. Про це повідомляє прес-служба ЧОО ВО\’Свобода\’.

Зокрема посадовець повідомив присутнім, що під час виборчих перегонів священики та голови сільрад зобов’язані всіляко сприяти провладній партії. Ті, хто не виявить особливого бажання працювати на Партію регіонів, матимуть проблеми із правоохоронцями.

«Регіонали» вчергове засвідчують практику подвійних стандартів. У засобах масової інформації регіонал Папієв моралізує на тему європейськості та демократичності під час виборчої кампанії, а на ділі ця партія застосовує найбрудніші виборчі технології», – так прокоментував черговий факт порушення «регіоналами» виборчого законодавства керівник Чернівецького виборчого штабу ВО «Свобода» Назар Горук.

За його словами, ті порушення та маніпуляції, які застосовувалися впродовж низки попередніх виборчих кампаній, будуть застосовані і вже застосовуються Партією регіонів під час прийдешніх виборів. «Це не партія, це збіговисько шулерів та маніпуляторів. Упевнений, що доки існує ця так звана «партія», Україна не позбудеться брехні та практики подвійних стандартів у політиці».

Назар Горук наголосив, що кожен буковинець має зробити вибір: або далі жити в країні брехні та несправедливості, або своїм голосом на виборчій дільниці відправити брехунів та шулерів у політичне небуття.

peredplata