Москаль спростовує спростування буковинської міліції та прокуратури

Москаль спростовує спростування буковинської міліції та прокуратуриЧернівецькі правоохоронні органи перетворилися у філію Партії регіонів
– Мене дивує поспішність, із якою чернівецькі правоохоронці взялися заперечувати факт зґвалтування вихованки школи-інтернату працівником міліції у дитячому таборі в с.Банилів-Підгірний Сторожинецького району, – заявляє народний депутат Геннадій Москаль.

– Не провівши перевірки, не здійснивши експертизи, не маючи навіть прізвища дівчини, керівництво УМВС і прокуратури заявляє, що нічого подібного не було, посилаючись лише на те, що до них ніхто з цього приводу не звертався. Але хто міг звернутися, якщо дівчина – кругла сирота, а керівництво управління освіти й правоохоронних органів вирішили приховати злочин (як це вказувалося в моїй попередній заяві)?
Надаю текст мого депутатського звернення на ім’я генпрокурора України Віктора Пшонки, в якому вказане прізвище потерпілої дівчини (воно затерте для ЗМІ з етичних міркувань). І нагадую доблесним чернівецьким правоохоронним органам, що спочатку необхідно поспілкуватися з дівчиною в присутності педагога й психолога, провести експертизи і лише після цього робити гучні заяви та ще й з політичним контекстом. Бо правоохоронні органи – це не філія Партії регіонів, яка поспішно заперечує все, що може кинути тінь на її кандидата в депутати.

Москаль спростовує спростування буковинської міліції та прокуратури

Москаль спростовує спростування буковинської міліції та прокуратури

peredplata