Мешканець Новоселиччини привласнив грошові кошти товариства

 Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 27-річного мешканця Новоселицького району у вчиненні кримінальногоправопорушення, передбаченогоч.1ст.191КК України (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі).

Встановлено, що у грудні минулого року раніше несудимий чоловік, працюючи оператором однієї з автозаправних станцій міста, отримавши від покупців грошові кошти у розмірі 48 тис.грн., до сейфу товаристваїх не передав, а привласнив на власну користь, завдавши своїми протиправними діями матеріальної шкоди товариству на вказану суму.

Чоловік повністю визнав свою вину, щиро розкаявся у вчиненому та повністю відшкодував заподіяну ним матеріальну шкоду товариству, а тому між обвинуваченим та представником потерпілої особи була укладена угода про примирення. 

Переконавшись у добровільності укладення сторонами угоди та перевіривши її на відповідність вимогам кримінального процесуального законодавства, суд затвердив угоду про примирення та призначив 27-річному чоловікові  покарання у виді штрафу у розмірі 850 грн. з позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на один рік.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

 

Чернівецька місцева прокуратура.

 

 

 

peredplata