Ринжука протримають під вартою аж до виборів

Ринжука протримають під вартою аж до виборів7-го серпня цього року постановою Шевченківського районного суду міста Чернівці було змінено міру запобіжного заходу колишньому директору МТК \”Калинівський ринок\”, який обвинувачується в одержанні хабара в особливо великому розмірі та зловживанні службовим становищем, із тримання під вартою на звільнення під заставу. На зазначене судове рішення обласна прокуратура внесла апеляцію.

Одразу ж після проголошення постанови суду старший слідчий прокуратури Чернівецької області підсудного затримав у порядку ст.115 КПК України в рамках кримінальної справи, порушеної відносно колишнього директора за ознаками складу злочину, передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) КК України, за фактом привласнення коштів за надання послуг ринком у сумі понад 9 мільйонів гривень.

В подальшому прокуратура області внесла подання щодо обрання стосовно затриманого запобіжного заходу тримання під вартою.

Як інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області, вчора, 22-го серпня, Шевченківський районний суд Чернівців розглянув це подання і задовольнив позицію прокуратури, обравши запобіжний захід стосовно колишнього директора – тримання під вартою терміном 2 місяці.

Джерело

peredplata