Галиць всерйоз зацікавився Чернівецьким представництвом ГМ \”ОПОРА\” і випитує про них усе

Галиць всерйоз зацікавився Чернівецьким представництвом ГМ "ОПОРА" і випитує про них усеПерший заступник голови ОДА Георгій Галиць надіслав Чернівецькій обласній організації Громадської мережі ОПОРА звернення з 16-запитаннями, в тому числі особистого характеру. Це сталося після того, як організація почала активно працювати над спостереженням за виборчим процесом і надавати публічності фактам, які доказують порушення виборчого законодавства кандидатами від партії регіонів до верховної ради.

Зокрема, пан Галиць питається якою сферою діяльності, окрім роботи в Громадянській мережі ОПОРА, займаються її активісти, що є основним джерелом доходів активістів Чернівецької обласної організації Громадянської мережі ОПОРА, їхня освіта та життєвий досвід. Видається, що навряд знання усього запитуваного допоможе кандидатам від партії регіонів менше порушувати виборче законодавство.

Галиць всерйоз зацікавився Чернівецьким представництвом ГМ "ОПОРА" і випитує про них усе
Галиць всерйоз зацікавився Чернівецьким представництвом ГМ "ОПОРА" і випитує про них усе

На наше запитання стосовно того, що робитимуть опорівці, нам в прес-службі Чернівецького представництва повідомили наступне: \”Ми вивчаємо зміст документу. Так як більша частина питань стосується діяльності, яку згадувані у листі пана Галиця активісти ОПОРИ проводять у рамках проекту спостереження за виборчим процесом Всеукраїнської громадської організації \”Громадянська мережа \”ОПОРА\”, то в даний момент Чернівецьке представництво проводить консультації з даного приводу із центральним офісом в місті Києві. Про подальші наші дії ми обов\’язково повідомимо громадськість та ЗМІ\”.

Світлина Молодий буковинець

peredplata