Чернівецька молодь виступила проти режиму Януковича

Чернівецька молодь виступила проти режиму Януковича 13 вересня чернівецька «Студентська Свобода» провела Протест молоді проти Януковича. Окрім організаторів, в акції взяли участь члени молодіжки Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» та просто активні молоді громадяни. Більше 50 патріотів прийшло висловити своє невдоволення тим, що відбувається в державі.

Хлопці та дівчата пройшлися вулицями міста, вигукуючи гасла «Слава Україні! – Героям слава!», «Слава нації!» – «Смерть ворогам!», «Зека геть!», «Банду геть!», «Геть Верховну зРаду!»«Януковича на нари!». Закінчили марш пікетом облдержадміністрації.

Андрій Ілюк, голова чернівецької «Студентської Свободи», зазначив: «Ми прийшли сьогодні сюди, бо нам набрид цей режим, який сьогодні ігнорує весь цивілізований світ. Нам набридло, що замість якісного розвитку освіти впроваджується тотальна українофобія та русифікація, замість житла для молоді будується Межигір’я, замість підвищення стипендій фінансуються тушки. Ми втрачаємо свою країну щодня, ми втрачаємо своє право на щасливе забезпечене майбутнє».

Єдиним порятунком від «переваг покращення» націоналіст вважає імпічмент Януковича та усунення від влади усіх його поплічників: «Влада робитиме все, щоб перетворити нас у тупе, пасивне, інфантильне бидло, яке продасться на виборах за їхню гнилу гречку та брудні гроші. Ми в свою чергу зробимо все, щоб ця влада пішла у відставку. Досягти імпічменту Президента та відставки уряду Азарова ми зможемо лише тоді, коли в парламенті буде опозиційна більшість.

Прес-служба ЧОО ВО\’Свобода\’

peredplata