На залізничному переїзді у Чернівецькій області загинула людина

На залізничному переїзді у Чернівецькій області загинула людина16 вересня 2012 року в обідній час у с.Кострижівка Заставнівського району на охоронюваному залізничному переїзді сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула людина.

Як повідомив Чернівецький прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Олексій Стрижаковський, автомобілем марки ВАЗ-2106 на відстані трьох метрів від залізничного світлофора була смертельно травмована 72-річна місцева жителька. Потерпілу каретою швидкої медичної допомоги госпіталізували до Заставнівської ЦРЛ з попереднім діагнозом перелом основи черепа. Пенсіонерка від отриманих в результаті ДТП травм померла в лікарні.
Керував легковиком 19-річний студент одного з навчальних закладів м.Чернівців, який, як з’ясувалося згодом, перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Згідно з вимогами ст.115 КПК України, підозрюваного у вчиненні ДТП затримано і поміщено в ІТТ. А правоохоронцями відносно нього порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.
Досудове слідство у справі триває.

peredplata