Син Ющенка став власником автовокзалу в Івано-Франківську

Син Ющенка став власником автовокзалу в Івано-ФранківськуСин Віктора Ющенка Андрій став головним власником Івано-Франківського автовокзалу та будівлі в центральній частині міста.

Про це пише «Укрінформ» з посиланням на видання «Фокус» та матеріали Вищого господарського суду України.

«Вищий господарський суд визнав законною передачу 25% компанії «Галицька марка» Андрію Ющенку, в результаті чого син третього президента України став основним власником компанії», – пише видання.

У 2005 році, коли компанія «Галицька марка» зареєструвалась, по 25% підприємства належали чотирьом власникам. У 2008 році двоє з них передали свої частки Андрію Ющенку і Наталії Михайлюк і вийшли зі складу учасників. Три з половиною роки частка власності в «Галицькій марці» була розподілена між Ющенком і Михайлюк у співвідношенні 50 на 50.

Торік один з колишніх власників несподівано передумав, і, в односторонньому порядку, передарував «свої» 25% на користь Андрія Ющенка, збільшивши його частку до 75%. Михайлюк оскаржила ці дії в суді. Після тривалих судових процесів, Вищий Господарський суд поставив остаточну крапку у справі, визнавши законним передачу Ющенку 25% компанії «Галицька марка».

peredplata