\”Регіонал\” на Луганщині пообіцяв \”відірвати голову\” журналістці. Міліція обіцяє розібратись

"Регіонал" на Луганщині пообіцяв "відірвати голову" журналістці. Міліція обіцяє розібратисьПісля спілкування з депутатом від Партії регіонів Ровеньківської міськради та директором місцевого ринку Давидом Бліадзе журналістку телеканалу РТВ госпіталізували.

\”Сьогодні нашого журналіста забрала \”швидка\”. Після розмови з директором ринку депутатом міської ради Давидом Бліадзе стан її здоров\’я погіршився. В даний час кореспондент \”Ровеньківських вістей\” госпіталізована\”, – повідомляє телеканал.

Журналісти попросили депутата прокоментувати: чому на ринку демонтували частину молочних рядів. Проблему підняли самі ринковики. Вони й звернулися до журналістів з питанням про так зване \”ущільнення\” молочників.

До того ж Центральний ринок не є приватною власністю особисто Давида Бліадзе, а сам директор ДП \”Ровеньківський ринок\” – посадова особа і несе за свої дії та рішення відповідальність.

Чиновник одразу перейшов на крик та погрози, лайку та нецензурщину.

Знімальну групу вигнали з кабінету. Спілкування з депутатом оператор записала на камеру.

Як повідомляють \”Луганськ. Коментарі\”, співробітники Ровеньківського міськвідділу міліції (Луганська область) проводять перевірку за фактом погрози журналістам телекомпанії \”РТБ\” та газети \”Вперед-Ровеньки\”

У міліції зазначили, що цей факт зареєстрований. Зараз проводиться дослідча перевірка, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення, згідно з чинним законодавством.

peredplata