Юлія Тимошенко та Арсеній Яценюк узгоджують перебіг виборчої кампанії Об’єднаної опозиції

Юлія Тимошенко та Арсеній Яценюк узгоджують перебіг виборчої кампанії Об’єднаної опозиціїПро це повідомив голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк під час прес-конференції в Івано-Франківську в суботу, 29 вересня.

Арсеній Яценюк розпочав прес-конференцію із демонстрації відеозвернення Юлії Тимошенко із Харківської лікарні «Укрзалізниці», де зараз утримується лідер опозиції.

Він нагадав, що в п’ятницю він разом із соратниками з Об’єднаної опозиції побували в харківській лікарні, проте їм не дозволили зустрітися з Юлією Тимошенко. «Хотілося просто по-людськи побачитися, поговорити. По-друге – це, звичайно, обговорити питання виборчої кампанії», – наголосив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що Юлія Тимошенко вже двічі зверталася до керівництва Державної пенітенціарної служби з вимогою надати дозвіл на особисту зустріч із ним. «Кожен місяць вона має право на 4 години зустрічі з тими людьми, яких вона визначає. Але виявляється, що це адміністрація президента Януковича визначає, кого пускати, а кого ні».

Незважаючи на це, підкреслив Арсеній Яценюк, їм вдається обмінюватися інформацію про перебіг основної стадії виборчої кампанії Об’єднаної опозиції. За словами Арсенія Яценюка, і цього разу, попри заборону особистої зустрічі, їм вдалося обмінятися інформацією. «Звичайно, не вдалося узгодити особисто цілий ряд питань, але при цьому я передав своє бачення виборчого процесу, Юлія Володимирівна передала своє бачення», – наголосив Арсеній Яценюк.

Голова Ради Об’єднаної опозиції повідомив, що спілкується з Юлією Тимошенко в першу чергу через адвокатів «Ми регулярно переписуємось. Тому їм все одно не вдасться зупинити наш переможний поступ», – додав він.

peredplata