“Слуги народу” знову довірили керувати на Буковині обласним осередком партії Валерію Другановському.

У партії “Слуга народу” призначили керівників обласних осередків у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій і Чернігівській областях.

Про це повідомляють на сайті політсили, – пише LB.ua

Відзначають, що всі кандидатури попередньо “були протокольно узгоджені Вищою радою партії та обрані членами обласних партійних організацій з подальшим протокольним підтвердженням”.

Заступник голови фракції Олександр Корнієнко підкреслив, що зазначені люди очолили не тимчасові передвиборні штаби, а партійні обласні організації, які діятимуть і після місцевих виборів.

Так, призначені голови таких обласних партійних організацій:

Вінницька область – Ірина Борзова, народна депутатка, голова підкомітету з питань державної молодіжної політики;

Волинська область – Валерій Стернійчук, народний депутат, член Комітету з питань антикорупційної політики;

Житомирська область – Андрій Клочко, народний депутат, голова Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування;

Івано-Франківська область – Олена Вінтоняк, народна депутатка, голова підкомітету з питань регіональної та транскордонної співпраці між Україною та країнами-членами Євросоюзу;

Рівненська область – Юрій Ліпський, підприємець і громадський активіст. Під час президентської виборчої кампанії працював у штабі команди Володимира Зеленського;

Харківська область – Павло Сушко, народний депутат, заступник голови фракції “Слуг народу”, голова підкомітету у сфері кінематографа і реклами;

Хмельницька область – Сергій Мандзій, народний депутат, член Комітету з питань прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій, національних меншин і міжнаціональних відносин;

Чернівецька область – Віталій Другановський, підприємець. Приєднався до команди Зеленського ще наприкінці 2018 року. Під час президентської кампанії очолював його передвиборний штаб;

Чернігівська область – Павло Халімон, народний депутат, заступник голови фракції, заступник голови комітету аграрної політики та земельних відносин.

Нагадаємо, в грудні минулого року Верховна Рада прийняла Виборчий кодекс. Депутати відмовилися від змішаної виборчої системи, яка передбачала мажоритарку на парламентських виборах, і погодилися на пропорційну – з відкритими виборчими списками.

У медіа почали обговорювати, що “Слуга народу” намагається ускладнити життя місцевим елітам. 

Чернівецьку обласну організацію партії «Слуга Народу» очолив 46-річний Віталій Другановський – український політичний діяч, майор з 10-річним досвідом роботи у Податковій міліції України. У 2019 році він став представником Зе!команди в Чернівецькій області.

Рішення про призначення Другановського керівником Чернівецької парторганізації ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Його кандидатуру також затвердили Вищою радою партії.

«Щиро вдячний партії за довіру. Разом із командою однодумців я готовий відродити чесну та порядну владу Чернівецької області. Місто Чернівці та вся Буковина мають стати для України прикладом європейського устрою. Спільними зусиллями – до перемоги!» – зазначає Віталій Другановський.

Членами ради ЧернівецькоЇ обласної організації стали Валерій ДругановськийРоман Марченко та Олена Лис.

Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко підкреслив, що обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів.

«Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв’язок із громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з мешканцями кожного регіону. Ми не «спускатимемо» готові рішення з Києва, а лише допомагатимемо місцевим мешканцям розвивати той чи інший регіон. Є проблема? Вирішимо це разом!» – пояснив Олександр Корнієнко.

Крім Чернівецької, відбулися конференції у ще восьми обласних партійних осередках партії «Слуга Народу». Були призначені керівники обласних організацій у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

Нагадаємо, що політична партія «Слуга Народу» 21 липня 2019 року здобула перемогу на парламентських виборах і сформувала найбільшу в історії України фракцію у Верховній Раді, до якої зараз входять 248 народних депутатів. Офіційна ідеологія партії – український центризм. Він передбачає пошук компромісу між різними групами населення, уникнення розколу країни за політичними, етнічними та мовними ознаками, відмову від лівого та правого екстремізму.

peredplata