Соціологи знову зменшують рейтинг ВО \”Свободи\”

Соціологи знову зменшують рейтинг ВО "Свободи"Провладні соціологи стверджують, що \”Батьківщина\” виграє в \”УДАРу\”

Про це свідчать дані опитування групи \”Research & Branding Group\”, які оголосив соціолог компанії Євген Копатько в ефірі Шустер Live, пише Українська правда.

Згідно з даними їх останнього опитування Партія регіонів набирає 27,8% голосів. \”Батьківщина\” набирає 19,4%, а партія \”УДАР\” – 16,6%.

Згідно з даними опитування, Компартія набирає 11,2%, ВО \”Свобода\” – 4,7%, партія \”Україна – вперед\” – 2,8%. Похибка опитування становить 2%.

\”Ми вважаємо, що на виборах буде участь більше 60%\”, – сказав Копатько, додавши, що за даними компанії близько 70% респондентів визначилися з вибором. \”11% на південному сході визначаться найближчим часом, і 19% на заході\”, – сказав він.

\”За нашими даними на 25 вересня \”УДАР\” випереджав \”Батьківщину\” на 1,5%. Зараз вже \”Батьківщина\” випереджає\”, – додав Копатько.

Як відомо, \”Research & Branding Group\” під час кількох виборчих компаній співпрацювала з Партією регіонів.

Крім того, в ефірі були оприлюднені дані останнього опитування групи \”Рейтинг\”, згідно з якими \”УДАР\” випереджає \”Батьківщину\”.

Згідно з результатами цієї компанії, Партія регіонів набирає 23%, \”УДАР\” – 17,9%, \”Батьківщина\” – 16,6%, Компартія – 12,8%, ВО \”Свобода\” – 6%, \”Україна – вперед\” – 3,1%. Не визначилися – 17,2%.

Було опитано 2 тисячі респондентів. Похибка – 2,2%.

peredplata