Перевертень нашоукраїнець Куліш агітує за регіонала Семенюка

Перевертень нашоукраїнець Куліш агітує за регіонала СеменюкаМало хто читає передвиборчі газетки з наметів. Але іноді вони містять дивні речі. У спецвипуку газети \”Свобода слова\”, прсвяченому Артему Семенюку, Володимир Куліш так яскраво агітує за цього кандидата, що просто не впізнаємо його завжди млявий стиль бюрократа, який стримується, щоб не задрімати. Звідки стільки ентузіазму? (до речі, ціла газета чимось нагадує біографію молодого Леніна).

Отже цитата:

Володимир Куліш,

екс-голова Чернівецької обласної державної адміністрації, лідер крайового осередку «Нашої України», кавалер ордена «За заслуги\” ІІІ ступеня:

Ще за часів, коли я був губернатором, побачив, наскільки Артем Семенюк відповідальна та завзята до роботи людина. Це підприємець, який, завжди чесно сплачуючи податки, наповнює коштами місцеві бюджети, що йдуть на розбудову та відродження буковинського села. Вслухайтесь у цей факт – він створив близько тисячі робочих місць! Якби у нашому краї таких роботодавців було більше, рівень безробіття на Буковині дорівнював би нулю. За мого губернаторства Артем Семенюк отримав почесну державну нагороду від Президента Віктора Ющенка – орден «За заслуги» III ступеня. І це в той час, коли батько Артема Семенка був заступником голови Партії регіонів Віктора Януковича. Це тому, що Артем Семенюк заслужив цю нагороду своєю нелегкою працею, бо дбає про наш край, про людей, хоче зробити на Буковині життя комфортнішим. Я тоді без вагань підписав подання Президентові. Праця партійного забарвлення не має.

Між іншим, у газеті про кандидата від партії Регіонів Артема Семенюка немає жодної агітації від регіоналів.

Джерело та світлина – Букньюз

peredplata