\”Свобода\”, \”УДАР\” та \”Регіони\” – лідери на 203 виборчому окрузі на Буковині!….

"Свобода", "УДАР" та "Регіони" - лідери на 203 виборчому окрузі на Буковині!....Саме ці вищезазначені політичні партії представляють кандидати-лідери в опитуванні на порталі \”Буковинська правда\” (203 виборчий округ).

Всього в опитуванні взяли участь 1710 респондентів на 14 жовтня 2012 року. Запитання було :\”Якого кандидата в народні депутати Ви підтримаєте в 203 виборчому окрузі?\”

Слід зазначити, що округ дуже неоднозначний, де відчувається сильна підтримка \”Партії регіонів\”. Тим не менше в опитуванні взяли участь досить багато респондентів і досить ймовірно, що багато з них не мають відношення до даного виборчого округу.

Тому результати на порталі не можуть показати повну ситуацію достовірно, для цього існують соціологічні служби.
Досить несподівано лідирує представник \”Свободи\” Степан Спіжавка – 758 голосів, що становить 44,3%. Суттєво менше набрали представник \”УДАРу\” Григорій Тиміш і кандидат від \”Партії регіонів\” Геннадій Федоряк. Тиміш набрав 466 голосів, що становить 27,3%, а Федоряк – 340 голосів (19,9%).

Хоча по багатьом прогнозам експертів, саме Геннадій Федоряк має найбільші шанси на перемогу, особливо після того, як відомий бізнесмен Іван Семенюк вирішив не балотуватись по цьому округу. Саме найбільш популярний і рейтинговий на цьому окрузі Іван Семенюк нещодавно на рекламних бігбордах показав свою повну підтримку Геннадію Федоряку, що суттєво добавить голоси представнику \”Партії регіонів\”.
Серед інших можна виділити Семена Говорняна – 78 голосів (4,6%) та Івана Паламара – 24 голоси (1,4%).

Інші кандидати разом набрали 43 голоси.
Що цікаво, найбільше серед аутсайдерів, набрав зовсім юний політик Олег Вікнянський – 11 голосів (0,6%).

Джерело

peredplata