На Буковині \”Батьківщина\” віддала 204-ий округ ударівцю Баласинович ВІДЕО

На Буковині "Батьківщина" віддала 204-ий округ ударівцю Баласинович ВІДЕОВчора на закритому з\”їзді ВО \”Батьківщині\” було прийнято рішення про зняття 28 кандидатів по мажоритарним округам на користь мажоритарників від \”Удару\”. Так, по 204-ому округу знявся кандидат від ВО \”Батьківщина\” Василь Мельник на користь кандидата від \”Удару\” Богдан Баласиновича. Як повідомили сьогодні на прес-конференції керівники Об\”єднаної опозиції Іван Мунтян та Максим Бурбак, таке рішення далось важко. Шкода, правда, що таких домовленостей не було досягнуто раніше. \”Ми уступили, щоб перемогла Україна\”, – наголосив Іван Мунтян.

\”Ми уступили, щоб перемогла Україна\”, – наголосив Іван Мунтян.

\”Рахунок 4:0, якого так хоче голова ОДА, не справдиться\”, – наголосив Максим Бурбак.

Що ж стосується зняття інших кандидатур, то наразі такої інформації немає. Загалом ж термін, аби знятися, закінчився вчора о 24:00. Тому, коментувати заяви, до прикладу, кандидатки від Удару 204-ому округу Клавдії Назаренко щодо того, що вона знімає свою кандидатуру рано, поки немає постанови ЦВК.

Також відомо, що наразі в Києві намагається зняти свою кандидатуру й кандидат від \”Собору\” по 202-ому округу Манчуленко. Однак, як кажуть в буковинському осередку ВО \”Батьківщина\”, наразі в ЦВК створені умови, за яких досить важко зняти свою кандидатуру. Опозиціонери вбачають в цьому технологію влади.

ВІДЕО

На світлині – Василь Мельник та Богдан Баласинович.

peredplata