До нас на Буковину таки їде президент

Як і повідомляла газета «Час», днями до Чернівців з робочим візитом приїде президент. Він скористається нагодою представити громаді претендента на посаду мера Чернівців від «Слуги  народу» Віталія Другановського.

Також Володимир Зеленський інспектуватиме об’єкти, які постраждали від повені на початку літа. Після цього можливе вигнання з посади якщо не губернатора, то когось із заступників (Ковалюк, Гусак).

До того ж, президент уже змушений звернути увагу на директора департаменту ОДА, активного члена і керівника міської організації партії ВО «Батьківщина» Пуршагу. Його поведінка у місті шкодить партії «Слуга народу».

Тим паче, що громадські активісти днями виявили сина Пуршаги під час руйнації приміщення у центрі міста, де розташований магазин «Українська книга». Будучи нібито суперпобожними людьми, сім’я Пуршаг з книгарні прагне зробити «наливайку», де будуть споювати буковинців.

Президент Зеленський зможе покласти край цьому безладу. Бо крім нього цього зробити нікому.

Вл. інф.

P.S. Репрезентація команди кандидатів від «Слуги народу» відбудеться у середу, 9 квітня, на території резиденції митрополитів Буковини і Далмації, де нині розташований університет. Можливо, що саме у цей день там буде президент Зеленський.

peredplata