Помахаємо і скажемо “Auf Wiedersehen”: Осачук висловився про високі зарплати окремих керівників Чернівецької обласної ради, які шукають ґудза, самі нічого не роблячи.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук різко висловився щодо керівництва Чернівецької обласної ради, яке, за його словами, отримує високі зарплати, “нічого не роблячи”.

Про це Осачук заявив сьогодні на брифінгу у дворі ОДА.

На запитання журналіста, як Осачуку працюється в одному приміщенні із заступником голови облради, який ініціював висловлення недовіри голові Чернівецької ОДА, посадовець дав таку відповідь:

“На превелике щастя, Україна є демократичною державою, де принцип більшості ніхто не відміняв. І прикрій меншості, я її назву “прикра меншість обласної ради”, яка замість того, щоб подивитися на себе у дзеркало… А що ж спромоглися зробити вони, окрім високих зарплат, нічого не роблячи, вони шукають ґудза у передвиборчий час? Залишилося чекати не довго. Я думаю, що 25 жовтня ми цим активістам помахаємо і скажемо: “Auf Wiedersehen” (німецькою мовою “до побачення”, – ред.)

Як відомо, раніше заступник голови Чернівецької облради Віталій Мельничук ініціював розгляд обласною радою питання щодо висловлення недовіри Осачуку.  

Джерело: https://molbuk.ua/

peredplata