Руслан Панчишин – опозиційний кандидат, який говорить правду

Руслан Панчишин – опозиційний кандидат, який говорить правдуЗавдяки Руслану Панчишину була розкрита незаконна схема прямого підкупу виборців у 204 виборчому окрузі. Він не побоявся назвати конкретні прізвища людей, які порушують закон і роздають по 150 гривень. Зараз Генеральною прокуратурою України стосовно цих осіб здійснюється перевірка.

Руслан Панчишин разом з журналістами каналу ЗІК виявив палаци родини губернатора Папієва з вертолітними майданчиками, дорогими автопарками, що було показано на всю Україну. Тієї правди, яку говорив Панчишин, вони боялися настільки, що під час телевізійної трансляції його виступу вимкнули звук.

Руслан Ігорович разом зі своєю командою зібрав майже 10 000 підписів за відставку голови Чернівецької ОДА Папієва і написав заяву з вимогою його звільнення.

23 жовтня в м. Заставну приїжджав син головнокомандуючого УПА — герой України, політв’язень Юрій Шухевич, який висловив свою підтримку Панчишину і сказав, що Руслан більше двох років бореться з правлячим режимом «Партії Регіонів» на Буковині, особливо він проявив свій патріотизм, коли не побоявся і приїхав до Києва, де з громадою м. Новодністровська відстоював українську мову, незважаючи на погрози. Такі люди, як він, є щирими патріотами України і будуть відстоювати інтереси простих людей у парламенті. Після чого закликав всіх проголосувати за єдиного опозиційного кандидата Руслана Панчишина, який, до того ж, пройшов детектор брехні. Також свою підтримку Руслану Панчишину висловив народний депутат Олесь Доній. Голова фракції ВО \”Свобода\” у Чернівецькій обласній раді Назар Горук однозначно висловився за підтримку на цьому окрузі Руслана Панчишина.

В Україні відбувається знищення і цинічне залякування простих людей. Сьогодні до Верховної Ради рвуться олігархи, чиновники і їхні синки. Тільки ми з вами зможемо їх зупинити! Не дайте їм скористатися тим розчаруванням, до якого вони нас довели, не продавайте свою совість, своїх дітей і внуків за 150 гривень! Прийдіть на вибори і проголосуйте за того, хто буде відстоювати ВАС.


Голосуйте за правду!
Голосуйте за Руслана Панчишина в Заставнівському, Хотинському, Кельменецькому, Сокирянському районах і м.Новодністровськ.

З повагою і надією,
О.Крикливець, голова виборчого штабу Руслана Панчишина

ПЕРЕДВИБОРЧА АГІТАЦІЯ

peredplata