На відкритті \”Чебурашки\” священик благословив Семенюка на перемогу на виборах

На відкритті "Чебурашки" священик благословив Семенюка на перемогу на виборах26 жовтня на урочистому відкритті реконструйованого дошкільного навчального закладу «Чебурашка» у селі Романківці (Сокирянський район) священик благословив присутнього на заході кандидата від Партії регіонів в 204 виборчому окрузі Артема Семенюка, подарував йому ікону з Греції, та поагітував присутніх за цього кандидата.

Священик Нестор: «… В сьогоднішній день є нагода мені зустрітися з Вашим кандидатом в депутати і від імені нашої православної церкви і каждого християнина нашого села подякувати йому за ту посильну допомогу, яку він зробив для церковної школи недільної і церковного дома. Тому що він спонсорськи допоміг при ремонті… Я маю нагоду в цей день іконою Святого Великомученика Артемія поблагословити його на цей нелегкий труд, на вибори, і попросити у Святого Великомученика Артемія, щоби він в них переміг. І буде просьба до каждого християнина не бути байдужому та знати, що це приміщення дитячого садочку, приміщення церкви – це все наше обще. Тому і ми не должні бути байдужі, підтримати його на цих виборах і проголосувати за нього. Це буде моя до Вас просьба, як духовного наставника нашого села, як благочинного нашого району…».

Як повідомляє прес-служба Чернівецької ОДа, облдержадміністрації Михайло Папієв. На реконструкцію дитсадка витрачено 560 тис. гривень.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького представництва ГМ \”Опора\”.

Світлина ukurier.gov.ua

peredplata