СОЦІОЛОГИ ПРОГНОЗУЮТЬ, ЩО КАНДИДАТИ ЗЕЛЕНСЬКОГО НЕ СТАНУТЬ МІСЬКИМИ ГОЛОВАМИ В ЖОДНОМУ З ОБЛАСНИХ ЦЕНТРІВ.

Уже цього року на місцевих виборах “Слуга народу” може взяти лише 10%

Соціологи прогнозують, що кандидати Володимира Зеленського не стануть міськими головами в жодному з двадцяти двох обласних центрів. А там проживає третина населення країни. Розгром на місцевих виборах стане особистим крахом Зеленського. Про це йдеться у програмі “СтопРеванш” на “5 каналі”.

Аналітики стверджують: вже навесні можуть відбутися дострокові парламентські вибори. А далі – або церемоніальні функції, або імпічмент. Саме тому Зеленський агітує вже навіть по селах. 

Ще жоден президент не випрошував голоси на місцевих виборах, каже політичний аналітик Інституту Євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач: “Його “продають” електорату і хочуть, щоб за ним знову зайшли його кандидати від цієї партії. Технологія стара і відома, але, видно, президенту Зеленському вона дуже подобається. Бо це гастролі, зйомки, аплодисменти, посмішки. Хоч якась видимість контакту з глядачем”.

Колишній голова Луганської та Закарпатської областей Геннадій Москаль каже: об’єктивно, що чим довше Зеленського волочать по країні, тим більше приводів для глузувань. Не біда, якби “лахи дерли персонально з нього”, але ж принижують інститут президентства.

“Це навіть не смішно, це просто сумно, що люди піддалися на масовий психоз і вибрали клоуна президентом України. Клоун має смішити людей. От він приїжджає в регіон – і крім сміху, його поїздка абсолютно нічим не закінчиться”, – каже Москаль.

Уже цього року на місцевих виборах “Слуга народу” візьме лише 10%, прогнозує ексголова Офісу президента Андрій Богдан: “Буде тотальний програш. Це не те, що я кажу, – це те, що вони точно знають. Вони зараз розглядають можливість перенесення, скасування місцевих виборів. Як діти малі”.

peredplata