Кандидат на посаду мера у Чернівцях Віталій Другановський викликав на дебати Віталія Михайліша

ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шановні журналісти, вчора, 13 жовтня 2020 року, Віталій Другановський у прямому етері на своїй сторінці у ФБ (https://www.facebook.com/druganovskyi.vitaliy/posts/286334796133661) викликав на відкриті дебати Віталія Михайлішина, як представника старих сил, які керують містом Чернівці:

– Якщо говорити про ту передвиборчу кампанію, мені боляче дивитися на ті політичні сили, на ті старі політичні сили, які на протягом десяти років, можливо, і більше, але останніх десяти років планомірно знищували наше місто. Планомірно знищували нашу молодь. І вони наразі знову планують зайти у цю міську раду, в цю обласну раду. Вони показують себе, що нібито нічого не відбувалося за останні роки, що все було чудово. Своїм прикладом вони відвідують лікарні та здають кров, підтримують старше покоління, відвідуючи їхні заходи.  Аж до того, що пробують їм підспівувати в хорі. Зрозуміло, і це потрібно робити. Старше покоління потрібно поважати. Але цим прикладом я переживаю, що молодь, яка підтримує зміни у нашій країні, можливо, знову залишиться пасивною. Я закликаю їх прийти на дільниці і проголосувати. А старше покоління, зазвичай воно звикло бути відповідальним, і знову довіриться цим старим політичним силам. І тим самим залишить нашу молодь без майбутнього.

Я виступаю проти цього! Я хочу зараз офіційно викликати на політичні дебати представників старої політичної сили. Наразі там залишився один представник, який складає конкурентну боротьбу. Це Віталій Михайлішин. Я пропоную у пятницю, о 18.00, любий запропонований вами майданчик. Якщо не зможете знайти, ми вам запропонуємо. У мене є якнайменш три запитання до вас. І я так само готовий відповісти на запитання, які у вас будуть до мене.

Ми за майбутнє нашої молоді.

Звертаємося до Вас з проханням – надати незалежний майданчик чи студію для проведення дебатів – 16 жовтня 2020 року, початок о 18:00 год.

Переконаний, що чернівчани вартують відкритого обговорення пріоритетів розвитку свого міста та свого життя на прийдешні 5-10 років.

Дякую,

Ваш Віталій Другановський

peredplata