Поц – це оціночне судження і не потребує доведення. Рішення суду по Михайлішину

Поц - це оціночне судження і не потребує доведення. Рішення суду по МихайлішинуВінницький апеляційний адміністративний суд 28 жовтня задовільнив апеляційну скаргу Миколи Федорука і скасував постанову Чернівецького окружного адміністративного суду від 25 жовтня (суд визнав протиправними дії Миколи Федорука в частині розповсюдження відомостей у передвиборній агітації в газеті \”Молодий буковинець\” №117 від 18.10.2012 року про поца).

Таким чином суд відмовив у визнанні слів Миколи Федорука такими, що мають завідомо недостовірний і наклепницький характер, а його дій – протиправними.

Суд визнав слова М.Федорука оціночними судженнями, які не підлягають спростуванню та доведенню правдивості.

«Відповідно до ст.277 ЦК не є предметом судового захисту оціночні судження, думки, переконання, критична оцінка певних фактів і недоліків, – ідеться у рішенні. – …Відповідно до ст.10 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод кожен має право на свободу вираження поглядів».

Нагадаємо, у позові Віталій Михайлішин заявив, що інформація про те, що він є \”ставлеником смотрящих\” та про \”роздавання подачок\” не відповідає дійсності. А вираз \”ледве-ледве поц\” принижує його честь і гідність.

Джерело та світлина molbuk.ua

Цікаво тільки, як в суді сторони доводили хто там є чи не є поцом)

peredplata