На Буковині готують підміну бюлетенів на 202 виборчому окрузі

На Буковині готують підміну бюлетенів на 202 виборчому окрузіЗ достовірних джерел редакції газети \”ЧАС\” стали відомі методи фальсивікації результатів виборів на Сторожинецькому в.о. 202.

Нагадаємо, що там уже закінчується підрахунок голосів на всіх дільницях. З великим відривом перемогу там здобуває кандидат від об\”єднаної опозиції Олександр Фищук. За нього проголосували більше 42 відсотків виборців. На другому місці Михайло Бауер від партії регіонів. За регіонала проголосували трохи більше 25 відсотків виборців. Сумніву у перемозі Фищука нема. Та Бауер досі не привітав переможця, не визнав своєї поразки.

Натомість на окремих дільницях округу готуються до підміни результатів голосування. Це робиться для того, аби через суди змусити до перерахунку голосів. А під час цієї процедури поміняти бюлетні і змінити результат волевиявлення виборців. Цинізму цих людей межі нема. Вони навіть не зважають на те, що голова виконкому обласної організації Матвій Куцак вже заявив про поразку Бауера і визнав перемогу Фищука.

peredplata