В ПР практично визнали перемогу Федорука та Фищука

В ПР практично визнали перемогу Федорука та ФищукаГолова виконкому Чернівецької обласної організації Партії регіонів Матвій Куцак про попередні результати.

– Я задоволений результатом, який отримала ПР на Буковині, – сказав М.Куцак. – Порівняно з попередніми виборами ми зробили крок уперед і набрали більше голосів буковинців, ніж раніше. Відзначу успіх «УДАРУ», а перше місце «Батьківщини» не стало несподіванкою, бо вона завжди мала високий рейтинг.

Що ж до мажоритарних округів, то перемога Федоряка і Семенюка є величезним їхнім досягненням. Обидва на своїх округах набрали більше 60% голосів зі значним відривом від конкурентів.

На мою думку, Михайло Бауер мав перемогти і став би достойним представником Буковини у Верховній Раді. Але десь недопрацював, щось зробив невдало. Те ж стосується і Михайлішина, який стрімко наростив рейтинг, люди йому почали довіряти, бо багато встиг зробити для міста.

Виборча кампанія пройшла потужно, але було дуже багато негативу. Зазначу, що жоден з кандидатів від ПР не дозволив собі жодного негативу чи паплюження своїх конкурентів. Натомість у мене набралося 200 сторінок порушень наших конкурентів.

Джерело та світлина Молодий буковинець

peredplata