Буковинська журналістка Емма Антонюк про те, що не стажувалась на ТВА і не вигравала ніякого гранту

Буковинська журналістка Емма Антонюк про те, що не стажувалась на ТВА і не вигравала ніякого грантуКолишня журналістка ТВА Емма Антонюк, яка 23 жовтня звільнилась з телеканалу через джинсу, спростовує слова директора ТВА Василя Забродського, що на каналі стажувалась і виграла якийсь грант на навчання.

В розмові з кореспондетом Молодого буковинця Емма повідомила наступне:

– Я дізналася, що майже два роки стажувалася на каналі. Чесно, це був сюрприз для мене! Насправді в мене є довідка від каналу ТВА, підписана Забродським, про те, що Емма Антонюк справді працює на телеканалі. Є навіть роздруківка моїх зарплат, тому що, коли я їхала за кордон, мені потрібні були ці документи для посольства.

На запитання ж щодо так званого гранту, Емма сказала:

– Я не виграла ніякий грант, про який говорив Забродський. Так, колись я хотіла поїхати за кордон. Але через особисте життя свідомо вирішила нікуди не їхати. Більше того, Василь Іванович про це знав. Я постійно говорила на роботі, що упродовж найближчого року з каналу не піду нікуди. Тому, говорячи, що в мене є якийсь закордонний грант, нехай він знайде його і покаже той грант мені. Нехай доведе свої слова. Бо немає запасного аеродрому. Бо зараз я безробітна. Але, можливо, згодом знайдуться якісь видання, які візьмуть мене на роботу. І не факт, що в Чернівцях.

peredplata